Η μετοχή της εταιρείας (NASDAQ:ORLY) παραμένει από τις ελάχιστες εντός ανοδικής τάσης, έχοντας μάλιστα επιτύχει πρόσφατα εκ νέου ιστορικά υψηλά σε μια αγορά που καταρρέει σταδιακά.

Ωστόσο, τα χθεσινά ανησυχητικά αποτελέσματα α’ τριμήνου επέφεραν σύγχυση στους επενδυτές, καθώς στο ταμπλό δεν φάνηκε τόσες ημέρες να προεξοφλείται μια τέτοια έκβαση, και η ανακοίνωση στο after market οδήγησε σε άμεσες ρευστοποιήσεις και απώλειες της τάξεως του 6,98%.

Έτσι, η μετοχή προσέγγισε το επίπεδο στήριξης μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα, το οποίο αφορά στα 654-656 δολάρια, ως τελευταίο οχυρό προτού αρχίσουν οι μπελάδες.

Και μια ανοδική αντίδραση, αρχικά προς τα 707, είναι πιθανή, όπου και θα αξιολογηθούν και οι όγκοι για να εξαχθούν συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη ανά μετοχή 7,17 δολάρια, σχεδόν αμετάβλητα με τα 7,06 σε σχέση με το α’ τρίμηνο του 2021 και κατά 16% κατώτερα των αναμενομένων, ενώ ο κύκλος εργασιών μειώθηκε κατά 3,5% σε ετήσια βάση. Να σημειωθεί ότι η μετοχή έχει εξαιρετική εικόνα στο ταμπλό, τηρουμένων των αναλογιών, αφού μέχρι και χθες σημείωνε οριακά κέρδη 1% από τις αρχές του έτους, με τον δείκτη αναφοράς S&P500 να έχει χάσει 12,4%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News