Στοιχεία που παραπέμπουν σε ανάρρωση της τουριστικής κίνησης καταγράφει η TUI, όπως ανέφερε σε επιστολή του προς το προσωπικό ο διευθύνων σύμβουλος Φριτς Γιούσεν.

Συγκεκριμένα ο κυριότερος tour operator διεθνώς κατέγραψε 1,3 εκατ. κρατήσεις μέσα στις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, ένα νούμερο που παραπέμπει σε σταθερή πορεία βελτίωσης του κλάδου μετά τα δύσκολα της πανδημίας.

Συνολικά για την περίοδο από το χειμώνα έως το καλοκαίρι η εταιρεία μέτρησε 8,9 εκατ. κρατήσεις, φτάνοντας δηλαδή και πάλι κοντά στα προ-πανδημικά επίπεδα.

Πάντως, στο σημείωμα του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επεσήμανε πως παρατηρείται μια αλλαγή στις τάσεις, καθώς ο κόσμος στρέφεται σε πιο ακριβές επιλογές, αλλά προτιμά κυρίως να πάρει τις αποφάσεις του την τελευταία στιγμή.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα φέτος η TUI είχε υποστηρίξει πως τα στοιχεία που καταγράφονται αναφορικά με τις κρατήσεις του καλοκαιριού παραπέμπουν σε ενδυνάμωση της ζήτησης κοντά στα προ της πανδημίας επίπεδα, γεγονός που φαίνεται τελικά πως επιβεβαιώνονται παρά και την αυξημένη αβεβαιότητα που προκαλεί ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Βαλτιμόρη: Αδιανόητο έργο… η απομάκρυνση των συντριμμιών της γέφυρας
Διεθνή |

Τι θα γίνει με τα συντρίμια της γέφυρας στη Βαλτιμόρη - Προβληματισμοί και συνέπειες

«Το πλοίο έχει περίπου το μέγεθος του Πύργου του Άιφελ. Και στην κορυφή του υπάρχει μια ατσάλινη γέφυρα. Φανταστείτε το. Μέχρι πρόσφατα δεν μπορούσα να το φανταστώ», λέει ο κυβερνήτης του Μέριλαντ