Ήπια ανοδικά, αλλά και με αρκετή νευρικότητα κινείται σήμερα η Wall Street, ακολουθώντας την τακτική του trading τίτλων με βάση τα αποτελέσματα που συνεχίζουν να ανακοινώνουν οι εισηγμένες.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones κερδίζει 0,03% στις 32.988 μονάδες, ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,09% στις 4.135 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύεται κατά 0,36% στις 12.380 μονάδες.

Ο Dow και ο S&P 500 έρχονται από τον χειρότερο μήνα τους από τον Μάρτιο του 2020, όταν επικράτησε η πανδημία, καθώς έκλεισαν τον Μάριο με πτώση 4,9% και 8,8% αντίστοιχα. Ο Nasdaq έκλεισε με πτώση 13,26%, καταγράφοντας τον χειρότερο μήνα του από το 2008.

«Καθώς στρέφουμε το ημερολόγιο προς τον Μάιο, μπορεί να δούμε μια βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη, ωστόσο, εξακολουθούμε να έχουμε αρκετούς λόγους ανησυχίας. Πιστεύουμε ότι οι πιο μακροπρόθεσμα οι δείκτες δεν είναι ακόμη αρκετά υπερπουλημένοι ώστε να έχουμε σήμα «αγοράς»», ανέφερε ο επικεφαλής τεχνικής ανάλυσης της MKM Partners, JC O’Hara.

Η περίοδος ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων έχει πλέον τελειώσει, αλλά ορισμένες εταιρείες πρόκειται να δημοσιεύσουν αποτελέσματα την ερχόμενη εβδομάδα. Από τις περισσότερες από 280 εταιρείες του S&P 500 που έχουν αναφέρει κέρδη μέχρι στιγμής, το 80% έχει ξεπεράσει τις εκτιμήσεις και το 73% ξεπέρασε τις προσδοκίες εσόδων, σύμφωνα με στοιχεία του FactSet.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street