Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα έξω από το κτίριο της Σχολής Θετικών Επιστημών, μέσα στο ΑΠΘ, μεταξύ κουκουλουφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες και αντικείμενα στον χώρο όπου γίνονται εργασίες για τη δημιουργία βιβλιοθήκης, στο πρώην «Στέκι Βιολογικού» που τελούσε υπό κατάληψη επί 34 έτη.

Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ προχώρησαν και στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Σημειώνεται πως προηγουμένως πλήθος φοιτητών είχε συγκεντρωθεί στην ΣΘΕ του ΑΠΘ για να διαμαρτυρηθεί για τις εργασίες που γίνονται στο χώρο του ΑΠΘ που ήταν το «Στέκι στο βιολογικό».

Συγκεκριμένα τουλάχιστον 200 φοιτητές και φοιτήτριες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο χώρο του ΑΠΘ, έξω από το βιολογικό όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την απομάκρυνση μπαζών και τη δημιουργία βιβλιοθήκης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης

Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».