Κατάρρευσης συνέχεια για τη μετοχή της DiDi (NYSE:DIDI) στο ταμπλό της Νέας Υόρκης, καθώς έχει χαθεί πλέον κάθε επενδυτικό ενδιαφέρον σχετικά με την εξεύρεση χρηματοδότησης, που θα επέτρεπε στη διοίκηση να πραγματοποιήσει τα μεγαλόπνοα σχέδιά της.

Η μετοχή κοιτάει με μεγάλες πιθανότητες την περιοχή του 1 δολαρίου που σημαίνει παραδοσιακά για τη Wall Street και την πλήρη απαξίωση, χωρίς φυσικά να αποκλείονται πολύ χαμηλότερες τιμές. Το σήμα πώλησης από την περιοχή των 3,3 έχει τιμηθεί και με το παραπάνω, με τη μετοχή να δίνει επανατοποθέτηση στα 2 στις αρχές του μήνα, όταν και επέστρεφε στο άνω όριο του πτωτικού της μοτίβου. Και φυσικά, οποιαδήποτε ανοδική αντίδραση θα αφορά σε νέα ευκαιρία ρευστοποιήσεων, τουλάχιστον όσο η θηλειά δεν χαλαρώνει για το μέλλον της εταιρείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μετοχή καταγράφει απώλειες 89% ετησίως και 68% από την αρχή του έτους, με την εταιρεία να κουβαλά και 7,65 δισεκατομμύρια δολάρια ζημίες στην Κατάσταση Αποτελεσμάτων Χρήσης του 2021, ακριβώς όση και η ..συνολική της κεφ/ση σήμερα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News