Tην εκτίμηση για τα έσοδά της, αναφορικά με το τρίμηνο του διανύουμε, αναθεώρησε χθες η United Airlines Holdings Inc, παρά το περιορισμένο πτητικό της πρόγραμμα, δίνοντας έμφαση στην αυξημένη ταξιδιωτική ζήτηση.

Η αναφερόμενη αεροπορική εταιρία που έχει έδρα το Σικάγο αναμένει ότι τα συνολικά της έσοδα, για κάθε διαθέσιμη επιβατική θέση ανά μίλι ταξιδιού θα αυξηθούν κατά 23%-25% σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2019, έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για αύξηση κατά 17%.

Τον προηγούμενο μήνα, η United ανακοίνωσε ότι αναμένει τα υψηλότερα έσοδα τριμήνου στην ιστορία της, για το τρίμηνο μέσω του Ιουνίου, ώστε να βοηθηθεί και να επιστρέψει στην κερδοφορία.

Δραστήριο καλοκαίρι

Παρά το γεγονός ότι η αύξηση στις κρατήσεις θέσεων αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στους τουρίστες, η επαναλειτουργία των γραφείων της, αλλά και η χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών έχουν ενισχύει την προοπτική του αναφερόμενου κλάδου.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η United ανακοίνωσε ότι αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι το πιο δραστήριο από την έναρξη της πανδημίας. Η εταιρία, εκτιμά ότι περίπου 5,3 εκατομμύρια επιβάτες θα την επιλέξουν για τις πτήσεις τους, αναφορικά με την επίσημη αργία της 4ης Ιουλίου.

Μεγάλη ζήτηση

Η μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων βοηθάει επίσης την United, αλλά και άλλες αεροπορικές εταιρίες να αντιμετωπίσουν τις υψηλές τιμές των καυσίμων, η τιμή των οποίων υπερδιπλασιάστηκε την προηγούμενη χρονιά.

Η United αύξησε επίσης, την εκτίμησή της για τις δαπάνες καυσίμων αναφορικά με το τρίμηνο που διανύουμε κατά 17%, ενώ τώρα εκτιμάται ότι οι ίδιες δαπάνες θα αυξηθούν κατά περίπου 40% από το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς.

Τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας που δεν σχετίζονται με τα καύσιμα, αναμένεται ότι θα είναι υψηλότερα από την προηγούμενη εκτίμηση, όπως ανακοίνωσε η United. Ωστόσο, η εταιρία αναμένει ακόμη ένα αναπροσαρμοσμένο περιθώριο κέρδους 10%.

Η United έχει αναπροσαρμόσει τα σχέδιά της για την ενίσχυση του πτητικού προγράμματος της. Για το τρέχον τρίμηνο, αναμένεται ότι η επιχειρησιακή ικανότητά της θα είναι μειωμένη κατά 14% σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από την πανδημία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Meta: Γιατί μπλόκαρε την ενημέρωση στον Καναδά
Διεθνή |

Πώς το μπλοκάρισμα ελλοχεύει κινδύνους για την ενημέρωση - Τι έγινε στον Καναδά

Το μπλοκάρισμα των συνδέσμων ειδήσεων έχει οδηγήσει σε βαθιές και ανησυχητικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι Καναδοί χρήστες του Facebook ασχολούνται με πληροφορίες σχετικά με την πολιτική - και όχι μόνο...