Η μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού έχει εισέλθει σε αρνητικό έδαφος, έχοντας χάσει την ανοδικότητά της μετά τη διάσπαση των 148 δολαρίων, που οριοθετούσαν την εν λόγω απερχόμενη τάση.

Και μάλιστα, η τεχνικής σημασίας επιβεβαίωση της διάσπασης παρήγαγε σήμα short στα 149 δολάρια, από όπου η μετοχή μπορεί να δει τα 125 με έξοδο πάνω από 165 σε κλείσιμο ημέρας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε έσοδα 97,28 δισεκατομμύρια για το β’ τρίμηνο, ελαφρώς αυξημένα σε ετήσια βάση, με το περιθώριο κερδοφορίας να παραμένει σε επίπεδα πέριξ του -εξαιρετικού για τέτοιον κολοσσό- 25,71%, αναγνωρίζοντας μάλιστα ότι ο λόγος τιμή προς κέρδη ανά μετοχή βλέπει το 22,89, στα 6,20 δολάρια ανά μετοχή για το έτος και 1,52 για το τρίμηνο, μειωμένα κατά 27% σε σχέση με το προηγούμενο. Οι λειτουργικές χρηματοροές άγγιξαν τα 28,17 δισεκατομμύρια δολάρια, και το BV/share τα 4,16.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του
Kρυπτονομίσματα |

Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του

Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας. Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν […]