Με το επενδυτικό κλίμα στη Wall Street να έχει χαλάσει για τα καλά, η μετοχή (NYSE:MCD) τιμά το σήμα short που είχε δώσει στα 258 δολάρια, όταν και επιβεβαίωνε την προ εβδομάδων διάσπαση της απερχόμενης ανοδικής τάσης, στα τέλη του Φεβρουαρίου.

Ο πρώτος στόχος στην πτώση φαίνεται στα 206 δολάρια ως το κάτω όριο του νεοσχηματησθέντος πτωτικού της μοτίβου, ενώ κάθε ενδεχόμενη επιστροφή προς την αντίσταση των 250 δίνει ευκαιρία εκ νέου ρευστοποιήσεων.

Η εταιρεία, παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε αύξηση κύκλου εργασιών κατά 10% στα 5,67 δισεκατομμύρια δολάρια για το α΄ τρίμηνο του 2022, ήταν ανησυχητική η εμφανής μείωση της κερδοφορίας κατά 28%, απόρροια της μέτριας χρηματοοικονομικής διαχείρισης, ενώ παραμένει η προβληματική του κατά πόσο θα επηρεαστεί ο κλάδος τροφίμων και λιανικής από την υφεσιακή μέγγενη. Το περιθώριο κερδοφορίας έχει αποδεκατιστεί στα 19,49% από 30% στο ίδιο τρίμηνο της περασμένης χρήσης, επιβαρύνοντας δραστικά τις προσδοκίες για τη μεσοπρόθεσμη πορεία της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του
Kρυπτονομίσματα |

Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του

Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας. Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν […]