H μετοχή (NYSE:JPM) παραμένει σε πλαγιοπτωτικό μοτίβο από τις αρχές του έτους, και η πειθήνια υπακοή στα σημεία προδιαθέτει τόσο για την αξία του τεχνικού σχηματισμού, όσο και για τη σοβαρή κίνηση που θα επέλθει σε περίπτωση που οι τιμές διαφύγουν από αυτόν.

Χθες, το ταμπλό τίμησε τη μετοχή με ένα αισιόδοξο +6,19%, απόρροια μιας προεξοφλητικής δυναμικής σχετικά με τις ανακοινώσεις των πρακτικών της Fed την Πέμπτη. Ωστόσο, η ύπουλη υπαναχώρηση της αγοραστικής διάθεσης ακριβώς πάνω στην τρέχουσα αντίσταση, φανερώνει τη διστακτικότητα να βγουν οι θαρραλέοι πάνω από τα 147, ώστε να παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της τιμής στην περιοχή των 100 δολαρίων, με την πρωθύστερη παρατήρηση της ψυχολογικής επίδρασης που θα έχει μια απώλεια αυτών.

Η εταιρεία για το α’ τρίμηνο ανακοίνωσε μειωμένο κύκλο εργασιών σε ετήσια βάση κατά  11,80% στα 33,33 δισεκατομμύρια δολάρια, με κέρδη ανά μετοχή στα 2,64, μειωμένα κατά 41,46% στο ίδιο διάστημα. Το περιθώριο κερδοφορίας έπεσε στο 24,73%, με τις λειτουργικές χρηματοροές στα 58,98 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News