Σε ζώνη υπερπώλησης έχει βρεθεί η μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού (NASDAQ:MSFT), στο πλαίσιο μιας προβληματικής που ανέδειξε την υπερτίμηση των μετοχών του κλάδου, σε συνάφεια με τις ανησυχίες για τον επίμονο πληθωρισμό και τις συν αυτώ ενέργειες της Fed.

Κι έχοντας χάσει ήδη 22% από την αρχή του έτους, η επιβεβαίωση στα 266 δολάρια σημαίνει συναγερμό καθώς παρήχθη σήμα πώλησης με στοπ πάνω από τα 290 σε κλείσιμο ημέρας και πιθανό στόχο τα 210.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μετοχή έχασε πλέον τα εμβληματικά 2 τρισεκατομμύρια κεφ/σης, και η “ησυχία” με την οποία τα έχασε σε σχέση με τον πάταγο όταν τα κέρδιζε, δείχνει ακριβώς τι θα επέλθει σε περίπτωση που οι αγορές δεν διατηρήσουν αυτό το αδικαιολόγητο κλίμα αισιοδοξίας.

Κατά τα λοιπά, ο δείκτης τιμή προς κέρδη ανά μετοχή αγγίζει το 27,09, με κέρδη ανά μετοχή 9,65 δολάρια και μερισματική απόδοση 0,62 δολάρια, υπολογισμένο μεσοσταθμικά στο 0,91%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του
Kρυπτονομίσματα |

Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του

Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας. Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν […]