Σε σχηματισμό συσσώρευσης συνεχίζει η μετοχή του παρόχου χρηματοοικονομικών υπηρεσιών (NYSE:V), με μια ανθεκτική συμπεριφορά δεδομένου ότι χάνει μόλις 3,77% από τις αρχές ενός δύσκολου για πολλές άλλες μετοχές έτους.

Kαι αναγνωρίζοντας ότι οι όγκοι μεσοσταθμικά έχουν μειωθεί σε αυτήν την περιοχή, είναι λογικό να αναζητήσουμε τα άκρα της, ώστε να ακολουθήσουμε στην κατεύθυνση που τελικά θα κινηθεί η μετοχή.

Έτσι, οποιαδήποτε πειστική κατοχύρωση των 192 ή 223 δολαρίων ενδέχεται να ανοίξει τον δρόμο για περίπου 50 δολάρια δώρο, με στόχους 142 ή 273 αντίστοιχα.

Η εταιρεία πετυχαίνει σταθερούς κύκλους εργασιών για πολλά συναπτά τρίμηνα, με τον τρέχων στα 7,19 δισεκατομμύρια δολάρια, παράγοντας κέρδη 3,56 δισεκατομμύρια, ήτοι 6,38 ανά μετοχή, με περιθώριο 49,82% και αυξημένες λειτουργικές χρηματοροές 15,23 δισεκατομμύρια για την απερχόμενη χρήση, αυξημένες κατά 50% ετησίως. Το payout ratio συντηρείται στα επίπεδα του 22%, με απόδοση ιδίων κεφαλαίων (ROE) 36,52%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του
Kρυπτονομίσματα |

Shiba Inu: Δεν αρκούν μόνο φήμες για τη σωτηρία του

Το άλλοτε δημοφιλές κρυπτονόμισμα παραμένει σε έντονα πτωτική τάση, καθώς η αγοραστική μανία του Οκτωβρίου του 2021 δεν κράτησε πολύ, αποδεικνύοντας περίτρανα την απουσία σημαντικής εσωτερικής αξίας. Έχοντας πλέον δει το έκτο δεκαδικό στην τιμή του, αντέδρασε από την περιοχή του 7 που συγκράτησε δύο φορές τις τελευταίες ημέρες, και η φήμη πως θα επέλθουν […]