Σε υψηλά τριμήνου βρέθηκε η τιμή του αργού πετρελαίου, με την πρωθύστερη παρατήρηση της επίσημης αργίας στη Wall Street. Έτσι, με κλειστές, ουσιαστικά, τις μεγάλες αγορές, τα πονταρίσματα πέφτουν υπέρ της αβεβαιότητας ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, ώστε να ενδυναμώνεται το σενάριο επανακατάκτησης των 120 δολαρίων ανά βαρέλι.

Τεχνικά, συνεχίζεται η πλάγια ανοδική κίνηση με σκοπό να χωνευτεί το πρόσφατο ανοδικό ράλι στις αρχές του 2022 υπό τη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία, και όσο δεν αμβλύνεται σημαντικά η κατάσταση, τόσο η συνέχιση της ανόδου ελλοχεύει στις τάξεις των επενδυτών.

Σε αυτή τη φάση, διατρέχουμε ανοδική σφήνα με άνω άκρο και στόχο τα 121 με κοντινή στήριξη τα 113 δολάρια που δοκιμάστηκαν ήδη λίγες ώρες πριν. Και προφανώς, ο μαύρος χρυσός βρίσκεται και πάλι στον θρόνο του, ως βασιλιάς της τεκμαρτής μεταβλητότητας, με μεσοσταθμικό vega στην αγορά των δικαιωμάτων προαίρεσης στη Νέα Υόρκη 48%, εν αντιθέσει -ενδεικτικά- με τον S&P 500 που καταγράφει στο Σικάγο ακόμα και με τέτοια ζωντάνια μόλις 27%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News