Επίσκεψη στην παραγωγική μονάδα της Creta Farms, στο Ρέθυμνο, πραγματοποίησε την Τετάρτη ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στον κρητικό νομό μαζί με βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Ο υπουργός ξεναγήθηκε από τον στρατηγικό επενδυτή της Creta Farms, Δημήτρη Βιντζηλαίο, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής που διαθέτει η Creta Farms, ως ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη μονάδα, όπως αναφέρει η εταιρεία, αποτελεί πρότυπο παραγωγής προϊόντων κρέατος στη χώρα και παράλληλα εφαρμόζει μια πράσινη πολιτική για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων.

Επένδυση ύψους 5,5 εκατ. ευρώ

Στο πλαίσιο της συνολικής επένδυσης ύψους 5,5 εκατ. ευρώ από τον νέο μέτοχο της εταιρείας, οι εγκαταστάσεις της Creta Farms στο Ρέθυμνο αναβαθμίστηκαν με την προσθήκη νέων τεχνολογιών και παραγωγικών δυνατοτήτων. Πρόκειται για μία επένδυση που έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά όσο και την ενίσχυση των εξαγωγών. Σημειώνεται πως η Creta Farms σήμερα απασχολεί συνολικά 656 εργαζόμενους.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε σχετικά: «Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον κ. Βιντζηλαίο για όλη του την προσπάθεια. Η Creta Farms σήμερα έχει ανακτήσει πλήρως το μερίδιο που είχε χάσει κατά την προηγούμενη περίοδο. Η εταιρεία έχει αυξήσει τις θέσεις εργασίας, προχωρά σε νέες επενδύσεις, αναπτύσσει τις εξαγωγές και γενικά προοιωνίζει ένα λαμπρό μέλλον τόσο για την ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό. Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε. Η Ελλάδα της ανταγωνιστικότητας, της πρωτοπορίας και της καινοτομίας. Τα προϊόντα της Creta Farms συνδυάζουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ως προϊόντα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις