Για ένα ακόμη εμπορικό project που θα αυγατίσει περαιτέρω τα έσοδα της χρυσοφόρας επιχειρηματικής της αυτοκρατορίας ετοιμάζεται η Κιμ Καρντάσιαν, προκειμένου να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την δημοτικότητα της και τους εκατομμύρια ακολούθους που έχει στα social media και όχι μόνο.

Το νέο της project αφορά το λανσάρισμα μιας νέας γραμμής καλλυντικών για την φροντίδα του δέρματος που υπόσχεται λάμψη και αναζωογόνηση στο καταναλωτικό κοινό. Η γραμμή θα βγει στην αγορά στις 21 Ιουνίου.

Φροντίδα σε… τιμή ευκαιρίας 

Η γραμμή SKKN by Κιμ αποτελεί ένα πλήρες πακέτο περιποίησης εννέα βημάτων, με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ,  βιταμίνη C, νιασιναμίδιο, βούτυρο καριτέ κλπ. Θα πωλείται δε, στην τσουχτερή τιμή των 630(!) δολαρίων, τιμή που η ίδια η Κιμ προσπαθεί να δικαιολογήσει υποστηρίζοντας πως οφείλεται στην… πολύ υψηλή ποιότητα των υλικών.

«Τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα, τα οποία μπορεί να συγκριθούν, ήταν πολύ πιο ακριβά. Δοκιμάσαμε λοιπόν να προσφέρουμε αυτή την ποιότητα στην καλύτερη τιμή που μπορούσαμε, ειδικά το σέρουμ της βιταμίνης C» σχολίασε η πρώην κυρία (Κάνιε) Γουέστ.

Πλούσιες και διάσημες 

Ο κόσμος των καλλυντικών έχει ήδη αποδειχτεί εξαιρετικά κερδοφόρος για τις αδελφές Καρντάσιαν. Η νεαρότερη της, Κάιλι Τζένερ, έχει λανσάρει την δική της γραμμή περιποίησης, την Kylie Skin, από το 2019, σε συνέχεια της ακόμη πιο επιτυχημένης γραμμής καλλυντικών Kylie Cosmetics. Χάρη στις τεράστιες πωλήσεις των καλλυντικών της η 24χρονη σήμερα Κάιλι έγινε, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η νεαρότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στην ηλικία των 21 ετών.

Η 41χρονη socialite διαθέτει ήδη από το 2017 την πολύ επιτυχημένη KKW Beauty, την οποία ελέγχει σε ποσοστό 72% και μαζί με τις έτερες επιχειρηματικές δραστηριότητες της, όπως την εταιρεία εσωρούχων και άνετων ενδυμάτων Skims, κατάφερε να εισέλθει δυναμικά στην τελευταία λίστα του Forbes (τη λίστα του 2021) με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, στο πλευρό επιχειρηματιών όπως ο Τζεφ Μπέζος και ο Ίλον Μασκ.  Η περιουσία της υπολογίζεται σήμερα στα 1,8 δισ. δολάρια, με αποτέλεσμα να είναι μακράν το πλουσιότερο μέλος των Καρντάσιανς.

Ειδικά οι πωλήσεις της Skims ανέβηκαν κάθετα κατά την διάρκεια της πανδημίας, καθώς το κοινό στράφηκε σε ανετότερα ρούχα που μπορούσε να φορέσει και στο σπίτι. Δημοσιεύματα υποστήριξαν πως η εταιρεία συγκέντρωσε επιπλέον 240 εκατ. δολάρια από νέους επενδυτές τον Ιανουάριο, ανεβάζοντας την συνολική της αξία στα 3,2 δισ. δολάρια.

Την ίδια ώρα η ίδια και η οικογένεια της ποντάρουν στην δημοσιότητα που συνεχίζει να τους χαρίζει η τηλεόραση μέσα από την πρεμιέρα του νέου τους ριάλιτι «The Kardashians» από το δίκτυο Hulu. Η οικογένεια και το σύνολο των πέντε διάσημων αδελφών υπέγραψε ένα πολύχρονο αποκλειστικό συμβόλαιο με το Hulu, στα τέλη του 2020. Το ύψος του συμβολαίου δεν έγινε γνωστό, ωστόσο ρεπορτάζ του TMZ τοποθετούσε τη συμφωνία στα 150 εκατ. δολάρια για πέντε σεζόν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή