ΕΟΦ: Ανακαλεί καλλυντικό πασίγνωστης εταιρείας

Τι λέει η ανακοίνωση του ΕΟΦ

ΕΟΦ: Ανακαλεί καλλυντικό πασίγνωστης εταιρείας

Στην ανάκληση καλλυντικού πασίγνωστης εταιρείας προχωρά ο ΕΟΦ.

Πρόκειται για τις ‘Αμπούλες αντιγήρανσης Vichy LIFTACTIV Specialist peptide-C’ (συσκευασίες των 1, 10 και 30 αμπουλών), καθώς διαπιστώθηκε ότι με την πάροδο του χρόνου και ανάλογα με τις συνθήκες αποθήκευσης και μεταφοράς, η πίεση που περιέχεται στις αμπούλες μπορεί να αυξηθεί και να αποδυναμώσει το γυαλί, γεγονός που ενδέχεται, σε σπάνιες περιπτώσεις, να οδηγήσει σε κίνδυνο κοψίματος κατά το άνοιγμα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, « παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό την ενίσχυση της εθελοντικής ανάκλησης της εταιρείας L’Oréal Hellas A.E.
Η εταιρεία L’Oréal Hellas A.E. οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του συγκεκριμένου καλλυντικού προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν».

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΕΟΦ

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο