Χαώδης προμηνύεται η αυριανή ημέρα για τους Λονδρέζους, καθώς η 24ωρη απεργία στο μετρό της βρετανικής πρωτεύουσας αναμένεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες.

Η διοίκηση της εταιρείας προειδοποίησε το κοινό για πολύ σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των συρμών και μεγάλες καθυστερήσεις από την έναρξη της βάρδιας έως το επόμενο πρωινό, καθώς τουλάχιστον 4.000 εργαζόμενοι αναμένεται να συμμετέχουν στην απεργία.

Τα συνδικάτα προκήρυξαν την απεργία διαμαρτυρόμενα για την πρόθεση της TfL (Transport for London) να προχωρήσει στην περικοπή 600 θέσεων εργασίας προκειμένου να μειώσει το λειτουργικό κόστος.

Σημειωτέον πως προβλήματα στην κίνηση των συρμών του μετρό παρατηρήθηκαν και μέσα στο Σαββατοκύριακο, εν μέσω της υψηλής κίνησης που υπήρχε λόγω των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς το προσωπικό αρνείται να κάνει υπερωρίες, στο πλαίσιο έτερης κινητοποίησης που «τρέχει» από την περασμένη Παρασκευή και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουλίου.

Όμως, τα προβλήματα αύριο θα πολλαπλασιαστούν. Μάλιστα, η εταιρεία παραδέχεται πως πιθανότατα θα αναγκαστεί να κλείσει τελείως αρκετούς από τους κεντρικούς σταθμούς της πόλης για λόγους ασφαλείας.

Για το λόγο αυτό το κοινό, όπως και οι ξένοι επισκέπτες, καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους όσο γίνεται και κυρίως να κινηθούν εκτός των ωρών αιχμής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης