Η μετοχή της εταιρείας σχεδιασμού εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα (NYSE:BBLN) κατάφερε να δώσει μια θετική εβδομάδα +10,48% μετά από ..μόλις 12 συνεχόμενες πτωτικές εβδομάδες, καταγράφοντας την τρίτη ανοδική έναντι 26 πτωτικών. Προφανώς το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι ανύπαρκτο στην περίπτωση αυτή, καθώς η μετοχή ήδη χάνει 88% στις 52 εβδομάδες, και ιδιαίτερα 78% το τελευταίο τρίμηνο.

Με αυτά τα δεδομένα, και αναγνωρίζοντας την κακή χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας, θα αναζητήσουμε μια ενδεχόμενη ανοδική συνέχιση ως ευκαιρία επανατοποθέτησης υπέρ της πτώσης, καθώς τεχνικά βρισκόμαστε σε ζώνη υπερπώλησης. Το επίπεδο των 1,95-2 δολαρίων είναι προς το παρόν το ταβάνι, με στόχο νέα ιστορικά χαμηλά πέριξ του 0,80, και έξοδο πάνω από τα 4 σε κλείσιμο εβδομάδας.

Να υπενθυμίσουμε για την ιστορία ότι η Babylon προήλθε από το SPAC Alkuri του Rich Williams, γνωστού από το project του Groupon. H εισαγωγή απορρόφησε 4,2 (!) δισεκατομμύρια δολάρια, με τη μετοχή πλέον να αποτιμάται ..480 εκατομμύρια, βάζοντας υποψηφιότητα να κερδίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο μια θέση στην ιστορία ως μια εκ των μεγαλύτερων αποτυχιών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News