Με την επενδυτική ανασφάλεια να είναι παρούσα όλο αυτό το διάστημα στη Wall Street, και με δεδομένο ότι ο κλάδος λιανικής έχει αναδειχθεί σε δούρειο ίππο κινδυνεύοντας άμεσα να δει συρρίκνωση, η μετοχή της αλυσίδας πολυκαταστημάτων (NYSE:WMT) επιδεικνύει προφανή αδυναμία στο ταμπλό της Νέας Υόρκης.

Ειδικότερα δε μετά τη διάσπαση του πολύμηνου ανοδικού σχηματισμού, η επιβεβαίωση ήρθε στην περιοχή των 133, ενώ και η νευρικότητα σε εκείνη την περίφημη συνεδρίαση της 31ης Μαϊου οδήγησε σε πρώιμες ρευστοποιήσεις.

Το σήμα short βρίσκεται εν ισχύ, με στοπ πάνω από 153 σε κλείσιμο ημέρας, και σοβαρή αντίσταση την περιοχή 137-146 που αφορά στο πτωτικό χάσμα με το οποίο η μετοχή εισήλθε σε αρνητικό έδαφος.

Η εταιρεία για το α’ τρίμηνο του 2022 τρέχει σε κύκλο εργασιών 141,57 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ελαφρά αυξημένο σε τριμηνιαία βάση κατά 2,43%, με κερδοφορία επίσης ελαφρά βελτιωμένη στο εξεταζόμενο διάστημα κατά 1,21% στα 13,67 δισεκατ. δολάρια. Το περιθώριο λειτουργικής κερδοφορίας παραμένει αξιοπρεπές στο 5,79%, και η απόδοση επενδεδυμένου κεφαλαίου προσεγγίζει τις 10 ποσοστιαίες μονάδες. Η μερισματική απόδοση φθάνει το 1,82% ετήσιο, με την επόμενη πληρωμή στις 11 Αυγούστου και payout ratio 47,79%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News