Τη στήριξη και συμπαράστασή της προς τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ εξέφρασε η ΓΣΕΕ κάνοντας λόγο σε ανακοίνωσή της για «δίκαιο αγώνα για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους».

Όπως τονίζει η ΓΣΕΕ, «η τροπολογία της κυβέρνησης, οδηγεί στην ανεργία πάνω από χίλιους εργαζόμενους αφού δίνει τη δυνατότητα στον ειδικό διαχειριστή να καταγγείλει το σύνολο των συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας των εργαζομένων στην εταιρεία. Ακόμη και η δυνατότητα που δίνεται στον ειδικό διαχειριστή να προβεί στη σύναψη μηνιαίων ή διμηνιαίων συμβάσεων, όχι μόνο δε βοηθάει αλλά αντιθέτως καθιστά τους εργαζομένους ομήρους ,εντείνοντας την αγωνία για το μέλλον τους».

Αντίθετη στην τροπολογία

Η ΓΣΕΕ δηλώνει πως είναι αντίθετη «σε κάθε τροπολογία και γενικότερα κάθε μέτρο που οδηγεί στην ανεργία συναδέλφους».
Και καταλήγει: «Την κακοδιαχείριση και τα ελλείμματα δεν πρέπει να τα πληρώνουν αυτοί που δεν τα δημιούργησαν και οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται για τις εξελίξεις».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας