Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης της Trastor,  με τις κατά 100% θυγατρικές εταιρείες της «Δωρίδα Κτηματική Ανώνυμη Εταιρεία» και «Σύζευξις Εμπορική – Τεχνική – Ενεργειακή και Κτηματική  Μονοπρόσωπη ΕΠΕ».

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση

H Trastor A.E.E.A.Π. (η «Εταιρεία»), γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 17/06/2022 ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης των κατά 100% θυγατρικών εταιρειών της με επωνυμίες
«ΔΩΡΙΔΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» (εφεξής οι «Θυγατρικές») με την Εταιρεία.

Η συγχώνευση ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4601/2019 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 1 – 5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύουν, με απορρόφηση των Θυγατρικών, οι
οποίες διαγράφονται από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) χωρίς να ακολουθήσει εκκαθάρισή τους, από την Εταιρεία και ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των ανωτέρω ανώνυμων εταιρειών (Εταιρείας και Θυγατρικών).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση
Επικαιρότητα |

Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση

Με το πιο θανατηφόρο, τουλάχιστον τα τελευταία 60 έτη, σιδηροδρομικό ατύχημα να απλώνει βαρύ το πέπλο του ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά».