H μετοχή του παρόχου υπηρεσιών διοικητικού χαρακτήρα (NASDAQ:ODP) κατέρρευσε στην ανακοίνωση της διοίκησης ότι άρει το σχέδιο διαίρεσης των δύο πυλώνων B2B και B2C σε αντίστοιχα δύο εταιρείες. Κι αυτό διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να απεμπλακεί από το τμήμα B2C, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί να πουληθεί, ώστε πλέον να είναι εκτεθειμένη στις υφεσιακές πιέσεις.

Οι επενδυτές, αν και είχαν προεξοφλήσει μερικώς ένα αρνητικό σενάριο με τριμηνιαίες απώλειες 36%, δεν εξέλαβαν καθόλου καλά την εξέλιξη, διαλύοντας τον μεσοπρόθεσμης σημασίας σχηματισμό συσσώρευσης και αντίστοιχα τη στήριξη των 35 δολαρίων. Τεχνικά, θα αναζητήσουμε κάποιου είδους ανοδική αντίδραση, και το σήμα πώλησης θα έρθει εφόσον η μετοχή προσεγγίσει και πάλι τα 35, με μακρινό στόχο τα 19 και έξοδο από θέσεις short πάνω από 41 σε κλείσιμο εβδομάδας.

Για το α’ τρίμηνο, η εταιρεία ανακοίνωσε μικρή αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 6,66% σε τριμηνιαία βάση στα 2,18 δισεκατομμύρια δολάρια, με το περιθώριο κερδοφορίας να ανέρχεται στο 2,53% μετά την αύξηση των καθαρών κερδών κατά 120% στα 55 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News