Από τις πιο ανθεκτικές μετοχές του κλάδου, αυτή της Broadcom (NASDAQ:AVGO) μόλις αυτές τις ημέρες μηδένισε την ετήσια απόδοσή της, χάνοντας στο 6μηνο 26,47%. Η προβληματική της έκθεσης του κλάδου τεχνολογίας στις απρόβλεπτες, αρνητικές συνέπειες του επίμονου και υψηλότατου πληθωρισμού φαίνεται να επηρεάζει και εταιρείες που, σε θεωρητικό πλαίσιο, όπως η Broadcom, είχαν μικρή πιθανότητα να πληγεί ο κύκλος εργασιών τους.

Σε κάθε περίπτωση, η τεχνική εικόνα της μετοχής έχει βαρύνει και παραπέμπει σε νεότερα χαμηλά, καθώς έχει χάσει πλέον τον σχηματισμό συσσώρευσης στην κορυφή της, με τη συν αυτώ απώλεια της στήριξης των 510 δολαρίων.

Και μάλιστα, η επιβεβαίωση ήρθε πολύ ομαλά, ώστε να έχει παραχθεί σήμα short στα 512, με επόμενη στάση τα 430 και κύριο στόχο τα 340, από το ύψος του απερχόμενου σχηματισμού.

Για το β’ τρίμηνο, η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση των εσόδων της κατά 5,15% σε τριμηνιαία βάση στα 8,10 δισεκατομμύρια δολάρια, με τα κέρδη ανά μετοχή να ανέρχονται στα 5,93 δολάρια, αυξημένα κατά 6,12% σε τριμηνιαία βάση. Το περιθώριο καθαρής κερδοφορίας βρίσκεται στο 24,54%, με μερισματική απόδοση 3,29% ετησίως, λόγο τιμής προς κέρδη ανά μετοχή 25,07 και απόδοση επενδεδυμένου κεφαλαίου 14,37.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News