H Mantis Group διευρύνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό της στα αλκοολούχα (International Spirits) μέσα από νέες συνεργασίες με διεθνείς οίκους. Συγκεκριμένα, ο όμιλος, με σημαντικό μερίδιο στον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (FMCGs) στην Ελλάδα από το 1974, αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα συνολικά εννέα προϊόντων στο πλαίσιο δύο νέων συνεργασιών, με τον γαλλικό Οίκο Marie Brizard και τον μεξικάνικο Οίκο Orendain Destileria, καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει από το 2019 με τον κουβανέζικο Οίκο Cuba Ron.

Διαβάστε επίσης: Μαλαματίνα: Επενδύσεις 15 εκατ. ευρώ από τον όμιλο Mantis Group

Ειδικότερα αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων: Carta Blanca, Anejo Suave, Reserva Especial, Extra Anejo, Sobieski Vodka Premium και Platinum, Old Lady London Dry Gin, Tequila Ollitas Blanco και Τequila Ollitas Reposado.

Διαβάστε επίσης: Μαλαματίνα: Στον όμιλο Mantis η ιστορική οινοποιία – Στα 20 εκατ. ευρώ η επένδυση

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Κολτσίδας, Business Development Manager της Mantis Group «Το χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών του Ομίλου μας συνεχίζει να μεγαλώνει δυναμικά, με νέα, υψηλής ποιότητας και διεθνούς αναγνώρισης προϊοντα, που είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσουν την καρδιά του ελληνικού κοινού. Είμαστε υπερήφανοι για τα νέα μέλη της «οικογένειάς» μας, αλλά και για τις συνεργασίες μας με εμβληματικούς οίκους, που έχουν χτίσει τη δική τους ιστορία και παράδοση στον κλάδο των αλκοολούχων. Η εμπιστοσύνη τους είναι μια ακόμη επιβεβαίωση του προφίλ αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας που χτίζει με συνέπεια ο Όμιλός μας, εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Η τεχνογνωσία, η πείρα και το εκτεταμένο μας δίκτυο, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχημένη πορεία των νέων προϊόντων στην ελληνική αγορά.»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο όμιλος Mantis έχει ταυτιστεί με τη διανομή brands υψηλής αναγνωρισιμότητας, ενώ τα τελευταία χρόνια επεκτείνει στρατηγικά τη δραστηριότητά του και στον τομέα της παραγωγής, επενδύοντας στην ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων, που ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών. Με την προσθήκη των οίκων Marie Bizard, Orendain Destileria, και Cuba Ron, εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό του με International Spirits, ώστε να μπορεί να καλύψει όλες τις κατηγορίες και περιστάσεις κατανάλωσης. Τα νέα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Motor Oil: Η THALIS αναβαθμίζει τον «Κύκλο του Νερού» στο δήμο Φαιστού της Κρήτης
Green |

Motor Oil: Η THALIS αναβαθμίζει τον «Κύκλο του Νερού» στο δήμο Φαιστού της Κρήτης

Στο πλαίσιο της τελετής παρουσιάστηκε το αντικείμενο του έργου και οι αναπτυξιακές επιπτώσεις του από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Φαιστού και την THALIS που είναι ο ανάδοχος.