Στη χρηματοδότηση της κοινωνικής προστασίας με πόρους 2,3 δισ. ευρώ από το Τομεακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανθρώπινο Δυναμικό & Κοινωνική Συνοχή 2021-2027 αναφέρεται με ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Εργασίας: Με 6 δισ. ευρώ από Ταμείο Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ θα χρηματοδοτήσει την κοινωνική πολιτική
Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου έγραψε: «Με σχέδιο ενισχύουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας μέσω και πόρων 2,3 δισ. € από το Τομεακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανθρώπινο Δυναμικό & Κοινωνική Συνοχή 2021-2027. Οι δράσεις είναι τμήμα του μεγαλύτερου από πλευράς προϋπολογισμού προγράμματος του νέου ΕΣΠΑ».
#Με_σχέδιο ενισχύουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας μέσω και πόρων 2,3 δισ. € από το Τομεακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανθρώπινο Δυναμικό & Κοινωνική Συνοχή 2021-2027. Οι δράσεις είναι τμήμα του μεγαλύτερου από πλευράς προϋπολογισμού προγράμματος του νέου ΕΣΠΑ. @K_Hatzidakis
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) July 6, 2022












![Τεχνητή νοημοσύνη: Προσπάθειες ρύθμισης σε μια τεχνολογία που εξελίσσεται διαρκώς [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/05/2025-04-11T220810Z_1248915980_RC21P1AV5GKT_RTRMADP_5_TECH-AI-THINKINGMACHINES.jpg)










![Σουπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα φθήνυναν και ποια ακρίβυναν τον Σεπτέμβριο [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/09/supermarket01.jpg)








