Σε διπλασιασμό δωρεάν των ταχυτήτων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις προχωρά η Vodafone.

Παράλληλα, πέρα από την αναβάθμιση των ταχυτήτων, η Vodafone θα διαμορφώνει, από κοινού με τους οικιακούς πελάτες που το επιθυμούν, εξατομικευμένα συνδυαστικά πακέτα υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης: Μετρό της Αθήνας: Θα σερφάρουμε με WiFi και 5G

Πώς θα υλοποιηθεί

Η δωρεάν αναβάθμιση των ταχυτήτων θα υλοποιηθεί σταδιακά, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2022, θα αφορά οικιακούς πελάτες και επαγγελματίες που διαθέτουν ενεργό πρόγραμμα σταθερής και Internet στην Vodafone, και θα πραγματοποιηθεί σε περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμη η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι ή την επιχείρηση, και όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Οι συνδρομητές θα μεταφερθούν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα internet, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, διατηρώντας την τιμή του υφιστάμενου προγράμματός τους. Πιο αναλυτικά, προγράμματα ταχύτητας έως 24Mbps, έως 50Mbps και έως 100Mbps, θα αναβαθμιστούν σε ταχύτητες έως 50Mbps, έως 100Mbps και έως 200Mbps, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: ΟΤ FORUM 2 – Cloud και έξυπνα δίκτυα: Το Cloud είναι δημόσιο αγαθό – Τι ισχύει με το 5G

Οι συνδρομητές, για τις συνδέσεις των οποίων η δωρεάν αναβάθμιση είναι εφικτή, θα ενημερωθούν το επόμενο διάστημα μέσω προσωπικής τηλεφωνικής επικοινωνίας και γραπτού μηνύματος (SMS), προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να αποδεχθούν την αναβάθμιση ταχύτητας με ανανέωση της σύμβασής τους για 24 μήνες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις