Σε νέα χαμηλά τριετίας βρέθηκε η μετοχή της ισραηλινής εταιρείας ψηφιακών εκτυπώσεων (NASDAQ:KRNT), καθώς η συνδυασμένη αφήγηση της προεξοφλητικής απαξίωσης όλο αυτό το διάστημα και της ανακοίνωσης απογοητευτικών αναμενόμενων εταιρικών αποτελεσμάτων β’ τριμήνου, τής έδωσε τη χαριστική βολή που αποτυπώθηκε με ένα γενναιόδωρο -25,67% στο ταμπλό της Νέας Υόρκης.

Και μάλιστα, με τη μετοχή να χάνει ήδη πάνω από τα 8/10 της τιμής της από τις αρχές του χρόνου, με μόλις 7 ανοδικές εβδομάδες όλο αυτό το διάστημα, είναι προφανές ότι η τύχη της είναι αβέβαιη. Το σήμα short από τα 44,40 δολάρια, όταν και επιβεβαίωνε το overshooting, είναι εν ισχύ, με το νέο σημείο εξόδου να βρίσκεται πάνω από 37,50 σε κλείσιμο εβδομάδας και τον στόχο να φαίνεται στα 12,10.

Η διοίκηση ανακοίνωσε ότι αναμένει έσοδα λίγο κάτω από τα 60 εκατομμύρια, απαισιόδοξα σε σχέση με τα προ μηνών 90, με αρνητικό λειτουργικό περιθώριο. Και μάλιστα, το εντυπωσιακό +424% στα καθαρά της κέρδη για το 2021 σε ετήσια βάση, όχι μόνο έρχεται σε αντίθεση με την κακή εικόνα της μετοχής, αλλά γεννά υποψίες που επιβαρύνουν το επενδυτικό κλίμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News