Ο Ίλον Μασκ απέφυγε επιδεικτικά να συζητήσει για την κατεστραμμένη συμφωνία με το Twitter, διαψεύδοντας όσους ήλπιζαν να μάθουν κάτι περισσότερο για τις τις προθέσεις, του, με αφορμή την ομιλία του ενώπιον ενός ακροατηρίου μεγιστάνων το Σάββατο στο Sun Valley

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ανέβηκε στη σκηνή στο Allen & Co Sun Valley Conference, μια ετήσια συγκέντρωση στελεχών μέσων και τεχνολογίας στο Αϊντάχο, λιγότερο από 24 ώρες αφότου ανακοίνωσε ότι τερματίζει τη συμφωνία του για την αγορά της Twitter Inc ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων .

Διαβάστε επίσης -Twitter: Γιατί είπε τέλος στη συμφωνία ο Ίλον Μάσκ – Του ετοιμάζουν μήνυση

Κατοικώντας στον κόκκινο πλανήτη

Σύμφωνα με πηγές συμμετείχαν στη διάσκεψη, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, ο Ίλον Μασκ αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο της ομιλίας του μιλώντας για τον αποικισμό του Άρη και εκθειάζοντας το πόσο σημαντικό είναι να αυξηθούν τα ποσοστά γεννήσεων στη Γη. Ο Μασκ, διευθύνων σύμβουλος της Tesla Inc και της εταιρείας πυραύλων Space X, έχει από καιρό υποστηρίξει την εγκαθίδρυση ενός πολιτισμού στον κόκκινο πλανήτη.

Ο Μασκ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι από την πλευρά του επιθυμεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει αυτό που ονόμασε «κρίση του υποπληθυσμού», μετά από δημοσίευμα των μέσων ενημέρωσης που ανέφεραν ότι είχε δίδυμα με ένα κορυφαίο στέλεχος στη νεοσύστατη εταιρεία Neuralink.

Διαβάστε επίσης: Ίλον Μασκ: Απέκτησε δίδυμα με διευθύντρια επιχείρησης του

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης