«Η @DeloitteGreece εκτιμά τα οφέλη του #govgr και του Κέντρου Διαλειτουργικότητας για την ελληνική οικονομία σε τουλάχιστον 3 δισ. ευρώ για 5 χρόνια», επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με σχετική ανάρτησή του στο Twitter.
Ανέφερε μάλιστα ότι «υλοποιώντας τον σχεδιασμό μας, η επίδραση του ψηφιακού μετασχηματισμού στην καθημερινότητα και την ανάπτυξη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη».
Διαβάστε επίσης: Πιερρακάκης: Η τεχνολογία είναι μέσο για να απλουστεύσουμε διαδικασίες
Η @DeloitteGreece εκτιμά τα οφέλη του #govgr και του Κέντρου Διαλειτουργικότητας για την ελληνική οικονομία σε τουλάχιστον 3 δις € για 5 χρόνια. Υλοποιώντας τον σχεδιασμό μας, η επίδραση του ψηφιακού μετασχηματισμού στην καθημερινότητα και την ανάπτυξη θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. pic.twitter.com/64VTr3Y3NS
— Kyriakos Pierrakakis (@Pierrakakis) July 13, 2022

















![Ενοίκια: Το ράλι στα ακίνητα – Προσιτές και απλησίαστες περιοχές [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/01/ot_akinhta_rents26.jpg)



















