Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ημερίδα που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, με αντικείμενο την ενημέρωση για το συγχρηματοδοτούμενο έργο «Κατάρτιση και Πιστοποίηση 1.280 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σύγχρονων τεχνητών», χθες 14/07/2022.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυνε, το Μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Β.Ε.Α και Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ, κ. Χρήστος Λούσης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση του προγράμματος κατάρτισης και των όρων συμμετοχής των ωφελούμενων.

Διαβάστε επίσης: ΕΒΕΑ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την εξοικονόμηση ενέργειας σε επιχειρήσεις

Kατάρτιση 1.280 εργαζομένων

Το έργο, το οποίο συγχρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία 2014-2020, στοχεύει στην κατάρτιση 1.280 εργαζομένων, με εξαρτημένη σχέση εργασίας του ιδιωτικού τομέα, από όλες τις περιφέρειες της χώρας στα ακόλουθα αντικείμενα:

Διαβάστε επίσης: Εξωδικαστικός Συμβιβασμός: Μικρή παράταση της πλατφόρμας του εξωδικαστικού ζητά το ΒΕΑ

  • Χειριστής εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου
  • Θέματα Επεξεργασίας, Μεταποίησης, Τοποθέτησης και Εμπορίας Υαλοπινάκων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στην κατάρτιση μίας από τις δύο παραπάνω θεματικές.

Η κατάρτιση, διάρκειας 80 ωρών, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης κατάρτισης) ενώ οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης και υλοποίησης, θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 400€ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων).

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων ανοίγει την Τρίτη 19/07/2022 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://katartisi.acsmi.gr/
Εργαζόμενοι με εξαρτημένη σχέση εργασίας του ιδιωτικό τομέα, από κάθε κλάδο της οικονομίας και από όλες τις περιφέρειες της χώρας, μπορούν να υποβάλουν αίτηση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις