H μετοχή του οίκου (NYSE:JPM) φαίνεται να είχε προεξοφλήσει την αρνητική χρηματοοικονομική έκβαση, καθώς εδώ και πολλές εβδομάδες κινείται πτωτικά, συναντώντας μάλιστα συγκυριακά (;) το κάτω άκρο της κίνησης στα 106,50 δολάρια την ίδια ώρα που ανακοίνωνε η εταιρεία τα χλιαρά αποτελέσματα β’ τριμήνου.

Από εδώ, δικαιολογείται μια τεχνική αντίδραση μέχρι την πρώτη αντίσταση των 112,60, ωστόσο το σενάριο των 123, τα οποία διατρέχουν την τάση, είναι ορατό. Προφανώς, αν τα πράγματα χαλάσουν κάτω από τα 104, η μετοχή εισέρχεται σε ζώνη υπερπώλησης με επόμενο επίπεδο τα 96, επομένως και οι θέσεις long θα είναι επικίνδυνες.

Μολονότι η εταιρεία είδε για το β’ τρίμηνο τον κύκλο εργασιών της να ανέρχεται ελαφρά κατά 7,55% σε τριμηνιαία βάση στα  34,23 δισεκ. δολάρια, μολαταύτα σημειώθηκε ανησυχητική κάμψη στα καθαρά κέρδη της τάξεως του 27,62% στα 8,61%, με τις λειτουργικές χρηματοροές στα 58,98 δισεκατομμύρια και το περιθώριο κερδοφορίας στο 25,14%. Η μερισματική πολιτική παραμένει αξιοπρεπής στο 3,70% ετήσιο, με το 1 δολάριο να δόθηκε στις 5 Ιουλίου και την κεφ/ση να έχει κοντέψει τα 317 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News