Η μετοχή του τραπεζικού κολοσσού (NYSE:C) κατάφερε εν ριπή οφθαλμού να τιμήσει το κάτω όριο της πτωτικής τάσης, και ακόμα αναζητείται ο λόγος για τον οποίον οι αγοραστές συμπεριφέρθηκαν τόσο επιθετικά, την ίδια ώρα που η εταιρεία ανακοίνωνε μειωμένη κερδοφορία σε τριμηνιαία βάση.

Πλέον, η μεσοπρόθεσμου χαρακτήρα αντίσταση των 51 δολαρίων απέχει μιαν ανάσα, υπενθυμίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από το υφιστάμενο τέμπο, που σίγουρα δεν ευνοεί τοποθετήσεις. Το σήμα short έχει στόχο τα 44,50, ενώ στην περίπτωση που χαθεί το 43, οι αισιόδοξοι της Παρασκευής θα στραφούν εναντίον της μετοχής, καθώς απογοητευμένοι θα κλείνουν τις θέσεις τους με ζημιά, ανατροφοδοτώντας την τάση.

Η εταιρεία για το β΄τρίμηνο ανακοίνωσε μεν αυξημένο κύκλο εργασιών κατά 18,93% σε τριμηνιαία βάση στα 23,57 δισεκ. δολάρια, αλλά τα κέρδη κλαδεύτηκαν κατά 26,09% στα 4,55 δισεκ. δολάρια. Η μερισματική πολιτική παραμένει αξιοπρεπέστατη στο 4%, ενώ οι λειτουργικές χρηματοροές αποδεκατίστηκαν στα 22 δισεκ. δολάρια, με απόδοση ιδίων κεφαλαίων στο 8,39% και επενδεδυμένου κεφαλαίου στο 3,66%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News