Στην περιοχή του αμετάβλητου έκλεισε ο Γενικός Δείκτης στη δεύτερη συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας, καταφέρνοντας αφενός να μαζέψει τις πρωινές απώλειες, αφετέρου να περισώσει το ψυχολογικής σημασίας επίπεδο των 800 μονάδων.

Έτσι, η συνεδρίαση δεν αφήνει κάποιο τεχνικό αποτύπωμα, καθώς η συναλλακτική δραστηριότητα ήταν αρκούντως πτωχή. Και συνυπολογίζοντας το στενό εύρος διακύμανσης και την παραμονή του Δείκτη κάτω από την αντίσταση των 805-807 μονάδων, δεν προστίθεται κάποιο νέο δεδομένο στην υφιστάμενη ανάλυση, μια ανάλυση που θέλει τις 865-870 μονάδες ως πιθανότερο σενάριο, με τις 820 να αφορούν στο όριο της πτωτικότητας και τα πάντα να κρίνονται από τις επικείμενες ανακοινώσεις της ΕΚΤ σχετικά με την επιτοκιακή στόχευση, με την αγορά να αναμένει αύξηση 25 μ.β. μετά από 11 συναπτά έτη μηδενικού επιπέδου και να φοβάται οποιαδήποτε έκπληξη προς τα πάνω, ή ακόμα και κάποιο επιθετικό λεκτικό από την επικεφαλής, Christine Lagarde.

Στο ταμπλό συνεχίζει να πρωταγωνιστεί ο τραπεζικός κλάδος λόγω στάθμισης, με ειδική μνεία στη μετοχή της Real Consulting που υπεραπέδωσε με αξιόλογο όγκο 150% του μεσοσταθμικού της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News