Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πυροσβέστες και με υπαλλήλους του νοσοκομείου

Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Την αυτοψία στις πληγείσες από την καταστροφική πυρκαγιά περιοχές της Πεντέλης ξεκίνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού είναι το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης -το οποίο εκκενώθηκε λόγω της φωτιάς.

Στο πλευρό του πρωθυπουργού βρίσκεται και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

«Είμαστε ευγνώμονες»

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με πυροσβέστες και υπαλλήλους του νοσοκομείου, στους οποίους έδωσε συγχαρητήρια για το έργο τους.

«Είμαστε ευγνώμονες» ανέφερε ο πρωθυπουργός προς τους πυροσβεστες.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί επίσης στο Ντράφι, τη Διώνη, την Παλλήνη και άλλα σημεία που σημειώθηκαν καταστροφές σε κατοικίες και υποδομές.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ακύρωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του στην Πρέβεζα, προκειμένου να μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα.

OT Originals

Περισσότερα από Επικαιρότητα

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο