Η European Bank for Reconstruction and Development πούλησε 4.125.552 κοινές ονομαστικές μετοχές της ασφαλιστικής εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη μηδενίζοντας τη συμμετοχή της, σύμφωνα με ανακοίνωση της δεύτερης στο Χρηματιστήριο.

Διαβάστε επίσης: EBRD: Επένδυσε 20 εκατ. ευρώ στο πράσινο ομόλογο της Lamda

Ειδικότερα, η Εταιρία Ευρωπαϊκή ΠίστηςΑΕΓΑ ενημερώνει, σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007, την απόφαση 1/434/03.07.2007 και την Εγκύκλιο 33 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι σύμφωνα με την σχετική γνωστοποίηση που έλαβε (TR-1), από την εταιρία European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), έλαβαν χώρα οι ακόλουθες σημαντικές μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών της Εταιρίας, απόρροια της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης της Εταιρείας Allianz S.E. που ξεκίνησε την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και ώρα Ελλάδος 08:00 π.μ.

Η Εταιρία European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), πούλησε 4.125.552 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, άμεσης ιδιοκτησίας. Μετά την ως άνω μεταβίβαση το ποσοστό της άμεσης και έμμεσης συμμετοχής της εταιρίας European Bank for Reconstruction and Development επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας ανήλθε από 15,545% σε 0,000%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις