Εντείνοντας τη διαμάχη του με το Twitter, ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ προκάλεσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Parag Agrawal σε μια «δημόσια συζήτηση» σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς και τα spam ενόψει της νομικής διαδικασίας που θα κρίνει την προτεινόμενη εξαγορά των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μασκ υπέβαλε προσφορά στην Securities and Exchange για την εξαγορά του Twitter τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Αφού οι εταιρείες συμφώνησαν να προχωρήσουν σε μια συμφωνία take-private, ο Μασκ είπε ότι αποσύρει την προσφορά του και κατηγόρησε το Twitter ότι παρουσίαζε ψευδείς αριθμούς, συμπεριλαμβανομένων των αρχειοθετήσεων SEC, σχετικά με τον αριθμό των ημερήσιων ενεργών χρηστών με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων και τον αριθμό των λογαριασμοί spam και bot στο κοινωνικό δίκτυο.

Διαβάστε επίσης – Twitter: Στη συγκέντρωση νομικών στοιχείων προχωρά η πλατφόρμα, όπως και ο Ίλον Μασκ, ενόψει του δικαστηρίου

Μέσω Twitter

Στη συνέχεια, το Twitter μήνυσε τον Μασκ σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ για να διασφαλίσει ότι η συμφωνία θα πραγματοποιηθεί όπως είχε υποσχεθεί και ο Μασκ υπέβαλε ανταγωγές στις 29 Ιουλίου.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί του Σαββάτου, ο Μασκ ξεκίνησε μια δημοσκόπηση στο Twitter ζητώντας από τους οπαδούς του να ψηφίσουν για το εάν «λιγότερο από το 5% των καθημερινών χρηστών του Twitter είναι ψεύτικοι/ανεπιθύμητοι». Οι ερωτηθέντες στην άτυπη δημοσκόπηση μπορούσαν να επιλέξουν μία από τις απαντήσεις που έδωσε ο Μασκ που έγραφε είτε «Ναι» ακολουθούμενο από τρία emoji ρομπότ ή «Lmaooo όχι». (Η συντομογραφία της αργκό “lmao” σημαίνει γέλιο)

Ο Μασκ έγραψε επίσης το πρωί του Σαββάτου: « Προκαλώ τον @parag σε μια δημόσια συζήτηση σχετικά με το ποσοστό του Twitter bot. Αφήστε τον να αποδείξει στο κοινό ότι το Twitter έχει <5% ψεύτικους ή ανεπιθύμητους καθημερινούς χρήστες!».

Μια πηγή κοντά στην εταιρεία λέει ότι μια συζήτηση δεν πρόκειται να γίνει όσο η δίκη εκκρεμεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Bρετανία: Η κυβέρνηση ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να τετραγωνίσει τον κύκλο
Αναλύσεις |

Η βρετανική κυβέρνηση ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να τετραγωνίσει τον κύκλο

Η αναταραχή στις αγορές ομολόγων της Βρετανίας και η υποχώρηση της λίρας έδειξαν τα όρια του οικονομικού προγράμματος της Λίζα Τρας και του υπουργού Οικονομικών Κουάσι Κουαρτένγκ