Έρμαιο των ανακοινώσεων των μακροοικονομικών δεδομένων, κυρίως, και των εταιρικών ανακοινώσεων, δευτερευόντως, η Wall Street συνεχίζει με έντονη μεταβλητότητα το θετικό momentum που έχει πάρει μετά τη μερική άμβλυνση των υφεσιακών φόβων.

Ειδικά η επιτυχημένη προσπέλαση των 4.000 μονάδων, που συνιστούσαν το άνω όριο της βραχυπρόθεσμης, και απερχόμενης πλέον πτωτικότητας σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, έδωσε ώθηση σε μια αγορά που έψαχνε την αφορμή να εκραγεί, σημειώνοντας μάλιστα έκτοτε 5 στις 7 ανοδικές συνεδριάσεις.

Τα πρόσφατα ανακοινωθέντα NFPs (αφενός +528,000 αντί +250,000, αφετέρου η μεγαλύτερη άνοδος εδώ και 5 μήνες) βοήθησαν στη συντήρηση του θετικού κλίματος, ώστε τελικά και ενδοσυνεδριακά ο S&P500 να μαζέψει τις, έως -1%, απώλειες, κλείνοντας πέριξ του αμετάβλητου.

Προς το παρόν, εν ισχύ παραμένει το αγοραστικό σήμα εν είδει επανατοποθέτησης των 4.110, με πρώτη στάση στην άνοδο τις 4.185 και τελικό αποδέκτη την περιοχή των 4.350.

Ωστόσο, παρατηρείται το κενό που δημιούργησε το προαναφερθέν ανοδικό ράλι, ώστε να στέκει μη επιβεβαιωμένο το τασικό σκέλος, με τις στηρίξεις στις 4.015 και 3.930.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News