
Άμεση ήταν η αντίδραση Πιτσιλή αναφορικά με την επίθεση, που δέχτηκε η ελεγκτής στην Κεφαλονιά, όπου μαζί με συναδέλφους της διενήργησαν έλεγχο σε πιτσαρία στο Αργοστόλι.
Αναλυτικότερα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, αφού ζήτησε άμεση και εις βάθος ενημέρωση από τους επικεφαλής των υπηρεσιών, στις οποίες ανήκει το εν λόγω κλιμάκιο ελεγκτών, καθώς και από τη νομική υπηρεσία της Αρχής, επικοινώνησε με την υπάλληλο της ΑΑΔΕ, όπου και εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του εκ μέρους της υπηρεσίας και του συνόλου των συναδέλφων της. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι η υπηρεσία θα της παρέχει κάθε νομική κάλυψη και υποστήριξη, στη διαδικασία, που θα ξεκινήσει κατά των δραστών.
Η δήλωση Πιτσιλή
«Οι εργαζόμενοί μας, οι άνθρωποί μας καθημερινά διακυβεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα προσπαθώντας να τιμήσουν τον όρκο τους, να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο. Είμαστε δίπλα τους κάθε στιγμή. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες», δήλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, κατά τη διάρκεια συζήτησης με τους επικεφαλής των αρμοδίων υπηρεσιών.


Latest News

Οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του Ζελένσκι
Εν μέσω ασφυκτικής πίεσης βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα του.

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.

Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη; - Τι απαντούν σεισμολόγοι
Ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πανικό, ενώ ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις – Σεισμολόγοι απαντούν για το εάν θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Τραμπ: Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία – Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ χθες Τετάρτη (τοπική ώρα) στον Λευκό Οίκο πως θεωρεί ότι έχει κλείσει «συμφωνία με τη Ρωσία»

Απλώνοντας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη
Η μεγάλη υπόθεση ωστόσο για τη χώρα, το σημαντικό εάν πηγαίνουμε στη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση είναι ξανά το παλιό αυτό που παρακολουθούσαμε στα «μαύρα» χρόνια