Μετά από 13 εναλλαγές προσήμου και μια οριακή επικράτηση των αγοραστών, ο Γενικός Δείκτης κατάφερε να κλείσει σε θετική περιοχή με ισχνά κέρδη 0,13% και πάντα κάτω από το ψυχολογικό όριο των 900 μονάδων.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, συνυπολογίζοντας τόσο το στενό εύρος όσο και τη μέτρια συναλλακτική δραστηριότητα, δεν υπήρξε κάποια σημαντική αλλαγή στην υφιστάμενη ανάλυση, που θέλει τον Δείκτη να κινείται σε επιθετικό ανοδικό momentum και πάντα σε συνάφεια με τη Wall Street.

Το προ ημερών αγοραστικό σήμα από τις 850 μονάδες παραμένει εν ισχύ, με την αγορά να μην χάνει προς ώρας το τέμπο της, ακόμα και στη χθεσινή συνεδρίαση όπου θεωρητικά θα έπρεπε να έχει αντιμετωπίσει λίγα προβληματάκια, δεδομένου ότι οι ευρωαγορές είδαν ευρύτατες απώλειες (λ.χ. DAX40 -2.04%) και η Wall Street πισωπάτησε, με τους βασικούς της δείκτες μόνιμα σε αρνητικό έδαφος.

Για άλλη μια φορά, παρατηρούμε και φυλάσσουμε την ωριμότητα που επέδειξαν οι επενδυτές στο ταμπλό, ιδιαίτερα στα δις δοκιμασμένα ενδοσυνεδριακά χαμηλά στην περιοχή των 888-890 μονάδων, όπου βγήκαν συντονισμένες υποστηρικτικές αγορές αποσοβώντας τον κίνδυνο περαιτέρω απομείωσης. Για τη συνέχεια, το επίπεδο των 885 οριοθετεί τη βραχυπρόθεσμη κίνηση, με επόμενη στήριξη τις 872.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News