Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών-ΕΒΕΑ, στο πλαίσιο συμμετοχής του στο έργο, με τίτλο: «Enterprise Europe Network Hellas», της περιόδου υλοποίησης του προγράμματος «Single Market Programme-COSME 2021-EEN (SMP-COSME 2021-EEN)», ενημερώνει, κάθε ενδιαφερόμενο, για τη δυνατότητα συμμετοχής στο 52ο Διεθνές Συμπόσιο για τα Αιθέρια Έλαια, καθώς και στις επιχειρηματικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Concordia Design Wrocław της Πολωνίας, από τις 4 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι το συμπόσιο διοργανώνεται ετησίως στην Ευρώπη από το 1969, προκειμένου να τονωθεί η συνεργασία μεταξύ επιστημόνων για την πρόοδο της έρευνας και ανάπτυξης στον κλάδο των ελαίων και των συστατικών τους. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστούν όλες οι πτυχές των αιθέριων ελαίων και των σχετικών φυσικών προϊόντων, από την παραγωγή, την καλλιέργεια, την ανάλυση, τη βιογένεση και τη χημεία, έως τη βιολογική δραστηριότητα και χρήση. Η εκδήλωση συνδέεται με το ευρέως γνωστό παγκοσμίως Συμπόσιο για τα Αιθέρια Έλαια – ISEO.

Τα βασικά θέματα του ISEO 2022 περιλαμβάνουν:

* Αιθέρια έλαια:

* Αγροτικές καινοτομίες (καλλιέργεια αρωματικών φυτών, τεχνικές αναπαραγωγής)

* Απομόνωση (τεχνολογίες απόσταξης και εκχύλισης).

* Ανάλυση

* Αιθέρια έλαια και τα συστατικά τους:

* Βιολογική δραστηριότητα, τοξικολογικές επιπτώσεις

* Εφαρμογή στη βιομηχανία αρωμάτων, αρωματοποιία, καλλυντικά, φαρμακεία,αρωματοθεραπεία, παραγωγή τροφίμων και γεωργία (φυτοπροστασία)

* Συστατικά αιθέριων ελαίων:

* Διαχωρισμός και προσδιορισμός δομής

* Δομικές τροποποιήσεις

* Βιοσύνθεση και βιομετασχηματισμοί.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, οι οποίες διοργανώνονται από το κέντρο Enterprise Europe Network που λειτουργεί στο Κέντρο Μεταφοράς Τεχνολογίας της Wrocław, του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Wrocław, είναι χωρίς χρέωση και αφορούν εταιρείες από διάφορες χώρες που εκπροσωπούν τη βιομηχανία αγροδιατροφικών, φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, οικιακών χημικών προϊόντων και προϊόντων καθαρισμού.

Στην περίπτωση που κάποια ενδιαφερόμενη επιχείρηση θέλει να συμμετάσχει στο εν λόγω συμπόσιο και στις Β2Β συναντήσεις, μπορεί να το γνωστοποιήσει στο τμήμα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, του ΕΒΕΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις