Την Παρασκευή αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ο Γιάννης Μπρατάκος, ο οποίος διορίζεται υφυπουργός στον πρωθυπουργό με τις αρμοδιότητες που προβλέπονται για τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού.

Η ορκομωσία του κ. Μπρατάκου θα γίνει την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπρατάκος είχε ανακοινωθεί για τη διαδοχή του Γρηγόρη Δημητριάδη μετά την παραίτηση του τελευταίου από τη θέση του γενικού γραμματέα λόγω των υποκλοπών.

Μάλιστα προσωρινά είχε αναλάβει γενικός γραμματέας στις 10 Αυγούστου ο Στέλιος Κουτνατζής, μια κίνηση που – σύμφωνα με τις πληροφορίες τότε από το μέγαρο Μαξίμου – έγινε για τυπικούς λόγους, μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του κ. Μπρατάκου από το ΕΒΕΑ, καθώς η θέση δεν δύναται να παραμείνει κενή.

Η ανακοίνωση Οικονόμου

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Ο κ. Γιάννης Μπρατάκος αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με τις αρμοδιότητες που προβλέπονται από τον νόμο για τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού. Η ορκωμοσία θα γίνει την Παρασκευή».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Πολωνία: Το ΝΑΤΟ εξετάζει το ενδεχόμενο κατάρριψης ρωσικών πυραύλων αν πλησιάζουν κράτη-μέλη του
Επικαιρότητα |

Το ΝΑΤΟ εξετάζει κατάρριψη ρωσικών πυραύλων κοντά στα κράτη-μέλη του

Η Πολωνία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ρωσικός πύραυλος κρουζ που εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας εναντίον πόλεων της δυτικής Ουκρανίας παρεισέφρησε στον πολωνικό εναέριο χώρο.