
Δεκτή έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Byte Computer, Σπυριδογεώργης Βυζάντιος – κάτοχος του 27,9% των μετοχών – τη δημόσια πρόταση της Ideal Holdings, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Όπως τονίζεται, ο κ. Βυζάντιος θα διαθέσει τις μετοχές του και θα παραμείνει στη θέση του αν η Δημόσια Πρόταση στεφθεί με επιτυχία.
Διαβάστε επίσης: Ideal Holdings: Αισιοδοξία για τη δημόσια πρόταση στη Byte – Ο ρόλος του Σπ. Βυζάντιου
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Byte
«Σε συνέχεια της από 01/07/2022 υποβολής προαιρετικής δημόσιας πρότασης της εταιρείας ΙDEAL HOLDINGS A.E. (ο «Προτείνων») προς όλους τους κατόχους (οι «Μέτοχοι») κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών, (οι «Μετοχές»), της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε.» (η «Εταιρεία») για την απόκτηση των μετοχών τους (η «Προαιρετική Δημόσια Πρόταση»), καθώς και της από 17/08/2022 αιτιολογημένης γνώμης του διοικητικού συμβουλίου της «BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε.» σχετικά με την ως άνω Προαιρετική Δημόσια Πρόταση, ο βασικός μέτοχος της BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε. κ. Σπυριδογεώργης Βυζάντιος του Χρήστου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κάτοχος 4.414.080 κοινών ονομαστικών μετοχών, ήτοι 27,909% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, δηλώνει, προς το σκοπό της πλήρους και έγκαιρης αξιολόγησης των πληροφοριών από το επενδυτικό κοινό ενόψει της εν εξελίξει Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης, ότι πρόκειται να αποδεχθεί την Προαιρετική Δημόσια Πρόταση και να μεταβιβάσει τις μετοχές του και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου στην εταιρία ΙDEAL HOLDINGS A.E. σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στο Πληροφοριακό Δελτίο.
Επιπλέον, ο κ. Σπυριδογεώργης Βυζάντιος αποδέχθηκε την από 28.07.2022 πρόταση συνεργασίας του Προτείνοντος και πρόκειται να παραμείνει στην διοίκηση της ΒΥΤΕ COMPUTER Α.Β.Ε.Ε. ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, και μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω συναλλαγής, σε περίπτωση επιτυχούς έκβασης της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης, ήτοι απόκτησης από τον Προτείνοντα ποσοστού άνω του 70% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας».


Latest News

Γιατί θα πίνουμε... Carlsberg και Pepsi made in Greece
Carlsberg και PepsiCo δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα – Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και η αναπροσαρμογή των αναπτυξιακών πλάνων

Δωρεάν πακέτο υπηρεσιών για Τουρκία και Συρία από τη Vodafone
Για το διάστημα από τις 8 Φεβρουαρίου έως και 13 Φεβρουαρίου

Δωρεάν κλήσεις σε Τουρκία και Συρία από την COSMOTE
Το διάστημα από 7/2/23 18:00 έως και 14/02/2023 23:59

Στο 4,65% το ποσοστό της Amber Capital Management στην ΕΧΑΕ
Τι ανακοίνωσε η Ελληνικά Χρηματστήρια ΑΕ

Διευκρινίσεις της ΛΑΜΨΑ για την αποτύπωση των δανείων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ»

Πώς θα λειτουργήσουν την Τετάρτη τα καταστήματα σε Βόρεια Αττική και Θήβα
Από τα εμπορικά καταστήματα εξαιρούνται τα φαρμακεία και τα πρατήρια βενζίνης

Στις 7 Μαρτίου ορίσθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της CPI
Ποια είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Ο πλούτος και οι ευκαιρίες των μεγάλων ελληνικών ομίλων
Πώς οι επάλληλες κρίσεις αναγέννησαν τις εγχώριες επιχειρήσεις και εκτόξευσαν την κερδοφορία τους στα ύψη

Προσλήψεις πληρώματος καμπίνας στην Ελλάδα για την Emirates
Υποψηφίους για να ενταχθούν στην πολυεθνική ομάδα του πληρώματος καμπίνας αναζητά στην Ελλάδα η Emirates

Πλήρης αποεπένδυση της Ρόλοπακ από τη MIG
Η διάθεση δικαιωμάτων ψήφου έγινε με εξωχρηματιστηριακή συναλλαγή