Δεκτή έκανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Byte Computer, Σπυριδογεώργης Βυζάντιος – κάτοχος του 27,9% των μετοχών – τη δημόσια πρόταση της Ideal Holdings, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Όπως τονίζεται, ο κ. Βυζάντιος θα διαθέσει τις μετοχές του και θα παραμείνει στη θέση του αν η Δημόσια Πρόταση στεφθεί με επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Ideal Holdings: Αισιοδοξία για τη δημόσια πρόταση στη Byte – Ο ρόλος του Σπ. Βυζάντιου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Byte

«Σε συνέχεια της από 01/07/2022 υποβολής προαιρετικής δημόσιας πρότασης της εταιρείας ΙDEAL HOLDINGS A.E. (ο «Προτείνων») προς όλους τους κατόχους (οι «Μέτοχοι») κοινών ονομαστικών, άυλων, μετά ψήφου μετοχών, (οι «Μετοχές»), της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε.» (η «Εταιρεία») για την απόκτηση των μετοχών τους (η «Προαιρετική Δημόσια Πρόταση»), καθώς και της από 17/08/2022 αιτιολογημένης γνώμης του διοικητικού συμβουλίου της «BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε.» σχετικά με την ως άνω Προαιρετική Δημόσια Πρόταση, ο βασικός μέτοχος της BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε. κ. Σπυριδογεώργης Βυζάντιος του Χρήστου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κάτοχος 4.414.080 κοινών ονομαστικών μετοχών, ήτοι 27,909% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, δηλώνει, προς το σκοπό της πλήρους και έγκαιρης αξιολόγησης των πληροφοριών από το επενδυτικό κοινό ενόψει της εν εξελίξει Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης, ότι πρόκειται να αποδεχθεί την Προαιρετική Δημόσια Πρόταση και να μεταβιβάσει τις μετοχές του και τα αντίστοιχα δικαιώματα ψήφου στην εταιρία ΙDEAL HOLDINGS A.E. σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στο Πληροφοριακό Δελτίο.

Επιπλέον, ο κ. Σπυριδογεώργης Βυζάντιος αποδέχθηκε την από 28.07.2022 πρόταση συνεργασίας του Προτείνοντος και πρόκειται να παραμείνει στην διοίκηση της ΒΥΤΕ COMPUTER Α.Β.Ε.Ε. ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, και μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω συναλλαγής, σε περίπτωση επιτυχούς έκβασης της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης, ήτοι απόκτησης από τον Προτείνοντα ποσοστού άνω του 70% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης