Η Συνέλευση των Μετόχων της ΔΕΠΑ Υποδομών, η οποία συνεδρίασε σήμερα μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς από την Italgas, ενέκρινε το νέο καταστατικό της Εταιρείας και διόρισε στην Προεδρία τον κο Nunzio Ferrulli.

Η Συνέλευση των Μετόχων διόρισε επίσης το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από 5 μέλη: Nunzio Ferrulli, Barbara Morgante, Peter Durante, Θεόδωρο Πανάγο και Σπυρίδωνα Φλογαΐτη.

Διαβάστε επίσης – ΔΕΠΑ Υποδομών: H Italgas εξαγόρασε το 100% της εταιρείας

Στην πρώτη του συνεδρίαση σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο διόρισε την κα Barbara Morgante ως Διευθύνουσα Σύμβουλο της Εταιρείας

Η συμφωνία

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της πώλησης της ΔΕΠΑ Υποδομών Α.Ε., του κύριου ελληνικού φορέα εκμετάλλευσης στον τομέα της διανομής φυσικού αερίου, που αποτέλεσε αντικείμενο διεθνούς διαγωνισμού με στόχο την ενίσχυση των κρατικών περιουσιακών στοιχείων και τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας μέσω της ανάπτυξής τους. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Italgas εξαγοράζει το 100% της Εταιρείας από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) και την Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛΠΕ).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις