Οι γιατροί της βασίλισσας Ελισάβετ «είναι ανήσυχοι» για την κατάσταση της υγείας της και «συνέστησαν να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση» στην κατοικία του Μπαλμόραλ στην Σκωτία, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Έπειτα από νέα αξιολόγηση το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτής Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα συνεχίζει να αισθάνεται άνετα στο Μπαλμόραλ», αναφέρεται σε σύντομη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Τα μέλη της στενής της οικογένειας έχουν ενημερωθεί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση με την οποία υποβαθμίζονται οι φήμες ότι η βασίλισσα είχε πτώση.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα έσπευσαν στο Μπαλμόραλ για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας.

Μαζί τους είναι και τα εγγόνια της, Ουίλιαμ και Χάρι καθώς και η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με πηγές.

Λιζ Τρας: Βαθιά ανησυχία

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, δήλωσε ότι ολόκληρη η χώρα είναι «βαθιά ανήσυχη» για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ. «Ολόκληρη η χώρα ανησυχεί βαθιά με τα νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αυτό το μεσημέρι», είπε.

«Οι σκέψεις μου – και οι σκέψεις των ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο – είναι με τη βασίλισσα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων, Λίντσεϊ Χόιλ, ανέφερε ότι η βασίλισσα βρίσκεται στις σκέψεις και τις προσευχές των μελών του κοινοβουλίου.

«Ξέρω ότι μιλάω εξ ονόματος ολόκληρης της Βουλής όταν λέω ότι στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας», είπε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βόρεια Μακεδονία: Γενικευμένες αντιδράσεις για το «Μακεδονία» της νέας προέδρου
Επικαιρότητα |

Βόρεια Μακεδονία: Γενικευμένες αντιδράσεις για το «Μακεδονία» της νέας προέδρου

Σε περίπτωση που κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνεχίσουν να αποκαλούν τη χώρα τους «Μακεδονία», θα χαθεί χρόνος και πολύτιμο διπλωματικό κεφάλαιο στην προσπάθεια εξομάλυνσης των όποιων εντάσεων.