Τα επίσημα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να δουν όλοι οι ασφαλισμένοι του Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου -όπως αναφέρει η διοίκηση του ΝΑΤ- την νέα ιστοσελίδα που προσφέρει πλέον online πρόσβαση σε ένα πλήρως ανανεωμένο μπουκέτο ηλεκτρονικών υπηρεσιών, στο myNAT.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nat.gr όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα πλέον να πληροφορούνται για τις υπηρεσίες, να επικοινωνούν αμέσως και εξ αποστάσεως με τα στελέχη, να αντλούν χρήσιμες πληροφορίες για τις ναυτιλιακές εταιρίες και τους ναυτικούς αλλά επιπλέον να υποβάλουν ηλεκτρονικά, άμεσα και από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους  αιτήσεις για 21 διαφορετικές υπηρεσίες ελαχιστοποιώντας σημαντικά την ανάγκη αυτοπρόσωπης παρουσίας.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο «πρωταθλητής» στη διευθέτηση εκκρεμών συντάξεων

Νέα εποχή

«To NAT, o πρώτος ασφαλιστικός οργανισμός της χώρας που ξεκαθάρισε οριστικά τις εκκρεμότητες του παρελθόντος σχετικά με τις κύριες συντάξεις, προχωρά τώρα στην νέα εποχή εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων του, με σύγχρονες, απλές και φιλικές για τον χρήστη online υπηρεσίες», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα πρόκειται να αναδειχθούν στο πλαίσιο της δεύτερης συνεχόμενης συμμετοχής του ΝΑΤ ως Εκθέτη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και των εποπτευόμενων φορέων του (Περίπτερο 15 της ΔΕΘ stand 38).

Εκεί, αύριο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 λίγο μετά τις 11.00 π.μ. ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης θα εγκαινιάσει την πλήρη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας για να ξεκινήσει το νέο ταξίδι του αρχαιότερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας προς το μέλλον.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News