Υπερέβησαν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Byte οι Δηλώσεις Αποδοχής που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρότασης της 1ης/7/2022 από την Ideal Holdings για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας «ΒΥΤΕ ΑΒΕΕ», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε, επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους του Πληροφοριακού Δελτίου, η Δημόσια Πρόταση υπόκειται στις ακόλουθες αιρέσεις: α) την έκδοση των νέων μετοχών της Εταιρείας δυνάμει της ΑΜΚ και β) την έγκριση εισαγωγής τους στο Χ.Α.

Διαβάστε επίσης: O Σπ. Βυζάντιος της Byte αποδέχτηκε τη δημόσια πρόταση της Ideal

Η ανακοίνωση

«Η εταιρεία “IDEAL HOLDINGS A.E.” (εφεξής η “Εταιρεία”), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ. 1 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, ότι, στο πλαίσιο της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης (εφεξής η “Δημόσια Πρόταση”) που υπέβαλε την 1/7/2022 για την απόκτηση του 100% των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας “ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.”, και  σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε στις 9/9/2022 από την ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τον Σύμβουλο της Εταιρείας για τη Δημόσια Πρόταση, οι Δηλώσεις Αποδοχής που έχουν υποβληθεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία υπερβαίνουν το ποσοστό του 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της “BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.”.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία έχει ορίσει ως προϋπόθεση ισχύος της Δημόσιας Πρότασης, την επίτευξη ποσοστού αποδοχής τουλάχιστον 70% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της “BΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.”, επομένως η συγκεκριμένη προϋπόθεση έχει πλέον ικανοποιηθεί. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τους όρους του Πληροφοριακού Δελτίου, η Δημόσια Πρόταση υπόκειται στις ακόλουθες αιρέσεις: α) την έκδοση των νέων μετοχών της Εταιρείας δυνάμει της ΑΜΚ και β) την έγκριση εισαγωγής τους στο Χ.Α.

Υπενθυμίζεται ότι, η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή Δηλώσεων Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης από τους μετόχους της “ΒΥΤΕ Α.Β.Ε.Ε.”, είναι η 19η  Σεπτεμβρίου 2022.

Διευκρινίζεται ότι τα παραπάνω δεν αποσκοπούν να αποτελέσουν και δεν αποτελούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμβουλή, προτροπή ή σύσταση για την αποδοχή ή μη της Δημόσιας Πρότασης».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις