Στο Όμιλο Quest πέρασε πλέον η εταιρεία Γ.Ε. Δημητρίου, με τη Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία του Ομίλου, να κατέχει το 99,089% του μετοχικού κεφαλαίου της.

Σημειώνεται ότι η Quest Συμμετοχών, σε συνέχεια απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία έγινε δεκτή η αίτηση της εταιρείας «Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», περί άμεσης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης, συμμετείχε σε αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ (€ 5.000.000,00), που αποφάσισε στις 18/7/2022, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Γ.Ε. Δημητρίου.

Ποια είναι η Γ.Ε. Δημητρίου

Η εταιρεία Γ.Ε. Δημητρίου, διανύοντας μια μακρά δυναμική πορεία 35 χρόνων στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αρχικά με την εισαγωγή και διανομή των προϊόντων θέρμανσης Kerosun, πρωταγωνιστεί από το 1993 στην αγορά του κλιματισμού με την αποκλειστική αντιπροσωπία και διανομή των προϊόντων Toyotomi. Στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνονται, επίσης, τα brands Singer, Kerosun και Izola.

«Η επένδυση στην Γ.Ε. Δημητρίου αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου Quest για επέκταση των υφιστάμενων εμπορικών δραστηριοτήτων στο χώρο της τεχνολογίας, στην περιοχή του κλιματισμού και των μικρών/ μεγάλων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, με δεδομένη και τη δημιουργία του νέου διασυνδεδεμένου περιβάλλοντος (IoT)», δήλωσε ο κ. Α. Γεωργαντζής CEO του Ομίλου Quest.

«Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά στην οικογένειά μας τους 77 εργαζόμενους και στελέχη της Γ.Ε. Δημητρίου. Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας, προσφέροντας νέες καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις