Σε κλοιό πωλήσεων παρέμεινε για άλλη μια μέρα η διεθνής επενδυτική κοινότητα, καθώς η συνεχιζόμενη υφεσιακή απειλή από τις πληθωριστικές πιέσεις και η ξαφνική ανακοίνωση επιστράτευσης του κολοσσιαίου ρωσικού στρατιωτικού μηχανισμού προκαλεί αν μη τί άλλο τριγμούς στην όποια εναπομείνουσα κολόνα αισιοδοξίας.

Το ΧΑ, σε ένα τέτοιο μοτίβο, δεν θα μπορούσε να πάει αλλού παρά …νοτιότερα, με τον ΓΔ να κινείται μόνιμα σε αρνητικό έδαφος και την πλειοψηφία των εισηγμένων να παρουσιάζουν αδύναμη συμπεριφορά. Η συναλλακτική δραστηριότητα ήταν για άλλη μια μέρα χαμηλή, εμποδίζοντας στη συναγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, πάντως παραμένει το σενάριο επιστροφής του Δείκτη στη ζώνη υποδοχής των 800 μονάδων, με τη στήριξη των 830 οριακά να χάθηκε, όχι όμως πειστικά.

Η αντίσταση σε ενδεχόμενη ανοδική αντίδραση είναι οι 845, υπενθυμίζοντας ότι η εβδομάδα καταλύεται από την προσμονή για τις ανακοινώσεις της Fed σχετικά με την -εξαιρετικά πιθανή- αύξηση του επιτοκίου αναφοράς, με υποψήφια μεγέθη το 0,75% και το 1%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
O πρώην CEO της FTX σπάει τη σιωπή του: «Δεν εκμεταλλεύτηκα εν γνώσει μου κεφάλαια πελατών»
CoinDesk |

Σπάει τη σιωπή του ο πρώην CEO της FTX για την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων

Σε μια πολυαναμενόμενη συνέντευξη, ο Sam Bankman-Fried εξέφρασε τη λύπη του για την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου του, αλλά επέμεινε στην αφήγηση ότι επρόκειτο για ένα στοίχημα που πήγε στραβά.