Είσοδο στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά έκανε μία ακόμη η ισραηλινή αλυσίδα η Israel Canada, που ελέγχεται από τους Barak Rosen και Assi Tuchmeyer (68%) και τον Reuven Alex (12%).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Jerusalem Post στις 11 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε την αγορά ξενοδοχείου στην Αθήνα και σχεδιάζει την περαιτέρω επέκτασή της στην ελληνική πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης: Ξενοδοχεία: Η εισβολή των διεθνών αλυσίδων άλλαξε τον «χάρτη» της Αθήνας [Πίνακες]

Η επένδυση είναι της τάξης των 10 εκατ. ευρώ χωρίς να αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες. Το ξενοδοχείο όπως και τα υπόλοιπα τα οποία θα αποκτήσει η Israel Canada θα λειτουργούν με την επωνυμία Play.

Η εταιρεία

Η εταιρεία λειτουργεί διάφορα ξενοδοχεία στο Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων του πρώην Gali Kinneret Hotel (τώρα Lake House Kinneret), του Nofei Gonen Resort, του Hammam Complex και του Solei Boutique Hotel στο Eilat, και άλλων ξενοδοχείων στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας και στο Τελ Αβίβ.

Το δίκτυο άρχισε να επεκτείνεται λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας COVID-19. Εκμεταλλεύτηκε τις σχετικά χαμηλές τιμές των ξενοδοχείων την περίοδο της κρίσης, λόγω Covid και τα απέκτησε σε σχετικά προσιτές τιμές, αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Επισημαίνεται ότι στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά επενδύουν ήδη οι ισραηλινές αλυσίδες Brown Hotels, Frank Group, Fattal Group, Zoia Fund, Ficus Investmets και GA BZPW.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός