Με μέτρια συναλλακτική δραστηριότητα, ο Γενικός Δείκτης παρέμεινε χθες σε αρνητικό έδαφος σχεδόν σε όλη την ημέρα, και παρά τις αισιόδοξες προσπάθειες των αγοραστών να τον φέρουν στο αμετάβλητο, τελικά εκεινος κατέληξε κοντά στα χαμηλά ημέρας.

Η πλειονότητα των εισηγμένων σε μεγάλη και μεσαία κεφαλαιοποίηση επέδειξαν αδύναμη συμπεριφορά, με τις περισσότερες διεθνείς χρηματαγορές να ακολουθούν παρεμφερές μοτίβο, σαφώς μουδιασμένες ακόμα από τη νέα μεγάλη αύξηση επιτοκίων της Fed.

Τα πρόσημα ήταν μικτά, ωστόσο ζυγισμένα υπερ της πτώσης, με εναν Δείκτη να παραμένει για δεύτερη συνεδρίαση κάτω από το επίπεδο των 830 μονάδων όπου θα δικαιολογείτο μια υποστηρικτική δυναμική.

Η επόμενη στάση φαίνεται στη ζώνη υποδοχής των 800 μονάδων, με την αντίσταση σε περίπτωση ανοδικής αντίδρασης στις 845. Το κλίμα παραμένει βαρύ, και όσο δεν αλλάζουν τα δεδομένα σε σημαντικό βαθμό, τόσο η πλαγιολίσθηση είναι πιθανότερο σενάριο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
O πρώην CEO της FTX σπάει τη σιωπή του: «Δεν εκμεταλλεύτηκα εν γνώσει μου κεφάλαια πελατών»
CoinDesk |

Σπάει τη σιωπή του ο πρώην CEO της FTX για την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων

Σε μια πολυαναμενόμενη συνέντευξη, ο Sam Bankman-Fried εξέφρασε τη λύπη του για την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου του, αλλά επέμεινε στην αφήγηση ότι επρόκειτο για ένα στοίχημα που πήγε στραβά.