Στο ρελαντί κινήθηκαν χθες οι επενδυτές στο ταμπλό του ΧΑ, καθώς εξαφανίστηκε ξαφνικά κάθε αγοραστικό ενδιαφέρον που χτίστηκε στις 2 τελευταίες ανοδικές συνεδριάσεις. Αυτό αποτυπώθηκε τόσο στο στενό εύρος διακύμανσης, όσο και στη χαμηλή συν/κή δραστηριότητα, με τα παραπάνω να μη βοηθούν ούτε στη συναγωγή κάποιου ασφαλούς συμπεράσματος για τη συνέχεια.

Σε κάθε περίπτωση, η ανάλυση που θέλει τον ΓΔ να αντέδρασε από ενδιαφέρον τεχνικό σημείο, σώζοντας προσώρας την ανοδικότητα των τελευταίων δυόμιση ετών παραμένει ως έχει, με το επόμενο επίπεδο να φαίνεται πέριξ των 840 μονάδων, στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας σε Wall Street και ευρωαγορές να σταθεροποιηθούν διατηρώντας θετικό momentum.

Ο κίνδυνος θα έρθει κάτω από τις 785 μονάδες, καθώς ενδεχόμενη απώλεια αυτού του επιπέδου θα δώσει το τελικό χτύπημα στους εναπομείναντες αισιόδοξους, ώστε να τα παρατήσουν και να αφήσουν τους πωλητές να παρελάσουν στο άδειο ταμπλό του ΧΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT Markets
O πρώην CEO της FTX σπάει τη σιωπή του: «Δεν εκμεταλλεύτηκα εν γνώσει μου κεφάλαια πελατών»
CoinDesk |

Σπάει τη σιωπή του ο πρώην CEO της FTX για την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων

Σε μια πολυαναμενόμενη συνέντευξη, ο Sam Bankman-Fried εξέφρασε τη λύπη του για την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου του, αλλά επέμεινε στην αφήγηση ότι επρόκειτο για ένα στοίχημα που πήγε στραβά.